23 de juliol 2012

Teatre per Les Santes a Mataró : avui Joan Pera , Capri




 L'humor de Capri amb Joan Pera, al Monumental

 ‘’Joan Pera, Capri’’ el nou show de Joan Pera puja el 23 de juliol a l’escenari del Teatre Monumental. Un espectacle que recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor i humorista català Joan Capri, com ara “El pobre González”, “Nàufrags”, “El Matrimoni” o “El Maniàtic”, entre altres. Dos emblemes de l’ humor català units en un únic muntatge, units per entretenir, divertir i fer que passem una bona estona en una comèdia de gran qualitat protagonitzada pel mataroní Joan Pera que ha passat per el nostre programa ‘’Viu la Vida’’. Escoltem les seves paraules.
Pera, sense cap mena de caracterització, copia els gestos, les pauses i la veu per convertir-se en Capri. Tot i això en alguns moments l’ intèrpret es desfà del personatge per donar la seva visió quan veiem el Pera més natural de la funció. Durant la seva intervenció al Viu la Vida, Pera ha detallat la d’integrar-se dins del personatge de Capri, sobretot pel que fa a l’adaptació de la veu i l’energia que cal invertir en aquesta transformació.
Així, ‘’Joan Pera, Capri’’ és un sentit homenatge a la figura de l’humorista Capri fet per l’actor mataroní. Pera imita el consagrat humorista, això si amb la voluntat evitant perdre la seva pròpia essència.  En definitiva, una magnífica oportunitat de gaudir de dos joans al preu d’un.

publicat per
17 de juliol de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...