22 de juliol 2012

Tornen les nits de teatre al Museu Industrial del Ter de Manlleu




Segona temporada d’”Ànimes de Batan”. Entre els actors hi ha Francesc Colomer, guanyador d’un Goya.
L’any passat, en el marc del premi Unnim de Teatre, el Museu Industrial del Ter de Manlleu va presentar la coproducció “Ànimes de Batan”, conjuntament amb la companyia osonenca CorCia Teatre. Amb una història molt propera i un gran treball de direcció i interpretació, el muntatge va gaudir d'una excel·lent acollida que va  propiciar que se'n fessin més actuacions de les previstes, arribant a acumular un total de 1.200 espectadors.

Enguany l’espectacle enceta una segona temporada amb 12 representacions que es faran els divendres i els dissabtes fins a l'11 d'agost a dos quarts de 10 de la nit (es va iniciar la setmana passada). El preu de l’entrada és de 16 euros i es pot adquirir per Internet.

La directora del projecte, Montse Albàs, torna a comptar amb el repartiment que l'any passat ja va donar tants bons resultats: Joan Roura, Marta Parramón, Jordi Arqués, Marga Tió i Francesc Colomer, el jove actor guardonat amb un Goya per la seva intervenció a “Pa negre”.

L'argument es desenvolupa a les primeres dècades del segle XX, època de canvis socials i econòmics. En aquest entorn industrial, fascinant i conflictiu, una família d'obrers del tèxtil de Manlleu s'obre pas per viure i sobreviure en els reduïts escenaris de la seva vida quotidiana.

publicat per
13 de juliol de 2012 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...