28 d’octubre 2012

Aquesta tarda ultima representació de ‘The Last Five Years’




‘The Last Five Years’ aquest cap de setmana a la Saleta

Àgata Casanovas dirigirà l’espectacle musical contemporani de petit format

publicat per www.totmataro.cat Marta Gómez  Foto: cedidadivendres, 26 octubre 2012                                 

L’espectacle musical contemporani, “The Last Five Years”, arriba a Mataró en la primera vegada que tots els temes musicals se sentiran en català. La Sala Cabanyes porta fins a la Saleta l’obra original de l’autor nord-americà Jason Robert Brown.

L’obra que ja es va adaptar a Barcelona per part de Daniel Anglès i Joan Vàzquez, es podrà veure a Mataró des de divendres fins diumenge, a dos quarts de deu del vespre. The Last Five Years és un espectacle musical contemporani de petit format amb música en directe. Dalt l’escenari s’hi veurà tocar un baix, un piano, una guitarra i un violí. Tots ells, interpretaran els 14 temes que conformen l’obra i que ha preparat la directora musical, Aradia Sánchez.

En la part musical s’oferiran diferents tipus de gènere passant des de balades fins a temes còmics. El musical “The Last Five Years” explica l’apassionada història d’amor entre Cathy Hyatt -interpretat per Anna Heredia- i Jamie Wallerstein -interpretat pel mataroní Marc Flynn-.

La particularitat de la narració és que un d’ells fa un relat cronològic dels 5 anys que passen junts i l’altre comença pel moment en què deixen estar la relació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...