27 d’octubre 2012

El teatre protagonitza la sisena edició de la Mostra d’Art Social




Les propostes de companyies que utilitzen el teatre com a eina d'inclusió social conformen gran part del programa d'actes
               
publicat per www. capgros.com 26 octubre 2012            
               
La Mostra d'Art Social és un projecte organitzat per Taller d'Idees i la Casa de la Música de Mataró que vol esdevenir un aparador d’experiències i un espai de trobada i reflexió. Aquest cap de setmana e celebra la sisena edició d’aquesta iniciativa, que dóna al teatre un pes específic important. La mostra compta amb diverses propostes de companyies que utilitzen el teatre amb finalitats socials, com la Companyia DesGarbo, el grup de teatre del Club Social Andana, Companyia AssalTeatre i la Companyia de teatre social Kilalia.

La influència de les xarxes socials en els adolescents és la idea que vehicula l’obra ‘M’agrada’, de la companyia Desgarbo, que es podrà veure divendres al matí al Clap. A la tarda es posarà en escena "El món irreconeixible", resultat d'un procés creatiu col·lectiu del taller de teatre del Club Social Andana que acull a trenta persones en situació d'exclusió social. La nit de divendres se celebrarà a la Fundació Hospital la inauguració de la Mostra amb exposicions de fotografia i de dibuixos realitzats en els cursos de Taller d'Idees i un concert de la Tribukada.

Dissabte 27 es realitzaran a Les Esmandies tallers d'Artteràpia i Teatre Social. Per la nit s'oferirà la representació de "Harmattan" a l’Espai de Circ Cronopis, a càrrec de la Companyia de teatre social Kilalia, és una reflexió sobre el que viuen persones de diferents cultures quan comparteixen i conviuen en el mateix espai.

L'edició d'enguany de la Mostra és clourà el diumenge 28 amb els concerts de Coral Guapa i Marc Ramia a la sala Clap. Tota la informació del programa d’actes es pot consultar al web www.artsocial.net.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...