21 d’octubre 2012

Mataró uneix totes les activitats infantils en una sola programació




publicat per www.totmataro.cat 10 octubre 2012

Mataró ja té una sola programació destinada al públic infantil i juvenil.

Diumenge passat arrencava amb el primer espectacle de Circulant Circ en Moviment el cicle ‘Sortim en família’, el paraigües sota el que s’aixopluguen quatre programacions que fins ara funcionaven per separat, la del propi IMAC, la de la Xarxa, la citada del Circ al Casal i la de Binixiflat titelles.

La coordinació entre els agents i empreses culturals que tiren endavant la programació pretén garantir que cada cap de setmana des del passat cap de setmana fins a finals de desembre hi hagi espectacles infantils i juvenils.

La integració de les quatre programacions en el cicle ‘Sortim en Família’ és un primer punt de trobada entre aquests agents, que en un futur volen avançar en aquesta integració centralitzant també els punts de venda d’entrades dels respectius cicles. La difusió de tota aquesta programació també es farà de manera conjunta.

El principal objectiu és promoure l’assistència i la participació familiar als diversos espectacles programats, i que abasten diverses disciplines dins de l’àmbit escènic: teatre, titelles, dansa, música, màgia, clown i circ. El proper espectacle és el dia 21, de La Xarxa, al Monumental.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...