24 de novembre 2012

Alumnes de dues escoles de dansa participen a ‘L’home del paraigua'




Les escoles Gemma Bartra i Dúnia participen en la representació d'aquesta 'ópera collage' inspirada en la vida de Vicenç Ferrer

publicat per www.capgros.com 13 de novembre de 2012
               
Alumnes de les escoles de dansa Gemma Bartra i Dúnia participaran el proper 1 de desembre en la representació de l’obra ‘L’home del paraigua’ que tindrà lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona.  L’home del paraigua és una òpera-collage de Joan Martínez Colás estrenada l’11 de setembre de 2010 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en la que van participar més de quatre-cents artistes. L’autor dona la possibilitat a artistes i entitats d’afegir-se als professionals que realitzaran l'espectacle al Palau Sant Jordi. En aquest moment, ja hi ha confirmada la participació de 50 entitats i escoles, entre les que hi ha les dues escoles de dansa mataronines.

Inspirada en la vida i obra de Vicenç Ferrer l’òpera-collage inclou cançons dedicades als infants, a la gent gran i a les persones amb discapacitat a més de tenir moments per que els grups de cultura popular, dansa, performance o teatre puguin desenvolupar diverses accions.

Amb el lema  «Llança-t'hi!» es va animar a col·lectius artístics i a persones individuals a participar a l'espectacle. Actualment ja s'estan realitzant diversos tallers previs per treballar l’obra, fent possible que fins i tot persones sense experiència o formació artística prenguin part d’aquest gran espectacle, amb uns resultats artístics excel·lents.

El concert que es farà el proper 1 de desembre al Palau Sant Jordi serà el colofó de la gira que han realitzat per tot Catalunya amb actuacions a Terrassa, l'espluga del Francolí, Igualada, Palafurgell, Gavà, Mataró, Tarragona i Lleida i que continuarà després del Sant Jordi.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...