18 de novembre 2012

Avui ultima representació de 'Navegants' a Can Gassol




publicat per www.mataroradio.cat. 16/11/2012  Alba Garcia

La nova productora mataronina Factea presenta l’obra teatral “Navegants” aquest divendres a Can Gassol i es repetirà durant el cap de setmana. Es tracta d’un espectacle basat en un text del dramatutg Toni Cabré. Navegants és una comèdia de dos personatges que, per atzar, es coneixen a través d’internet i creen un món allunyat de la realitat. En paraules al Viu la Vida dia a dia, Marc Molina, director de l’espectacle i Oriol Miras, productor, han explicat que es tracta d’una comèdia marcada per l’actualitat i els espectadors es podran sentir identificats tant amb els personatges com amb les situacions.
“Navegants”, Premi Crítica Serra d'Or de Teatre, és una obra que Toni Cabré va escriure abans de l’any 2000 i que segons Marc Molina tenia reservada perquè ningú abans s’havia atrevit a pujar a l’escenari. Cabré va fer una adaptació dramatúrgica del text aquest mateix any. Molina afirma que la productora de seguida es va sentir atreta per una creació que parla de la relació entre dues persones que es coneixes a través de la xarxa.
Els mataronins Marc Molina i Oriol Miras han creat aquest 2012 Factea Creacions i Produccions Teatrals, una productora d'espectacles que té com a objectiu desenvolupar projectes en l’àmbit de les arts esèniques, especialment en el teatral. Molina explica que es van unir per fer el salt al teatre profesional. L'espectacle es podrà veure a Mataró, aquests dies a Can Gassol, i després iniciarà una gira per diverses ciutats del territori català, i finalment farà temporada a Barcelona.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...