20 de novembre 2012

Edu Soto i la felicitat al Club Capitol




Joan López forma part de l’equip musical de l’espectacle monòleg-rock 'Exit-Salida'

publicat per www.totmataro.cat Mireia Biel dimecres, 07 novembre 2012               

Edu Soto descobreix les claus per ser feliç al seu nou espectacle ‘Exit-Salida’. El Neng actua al Club Capitol fins el proper 24 de novembre en un monòleg-rock en el que és la seva primera obra pròpia. El també mataroní Joan López actuarà al seu costat, en aquest cas formant part de l’equip musical del projecte.
 
Fins el proper 24 de novembre, l’actor Edu Soto conquereix l’escenari del Club Capitol amb el seu primer muntatge propi, ‘Exit-Salida’. Conegut més per ser El Neng, Soto s’ha embarcat en el desenvolupament d’un projecte personal que vol desvetllar les claus de la felicitat. Mitjançant l’humor, la música, la coreografia i el cabaret, Soto ha utilitzat la porta com una metàfora per desxifrar els límits que ens impedeixen ser feliços i no descobrir les nostres pors. Per això, a través d’aquesta obra, l’actor vol travessar la porta que, segons explica, separa els nostres somnis del nostre dia a dia.

López, a la música
Joan López, músic de la ciutat i professor de l’EMMM, actua al costat de Soto a ‘Exit-Salida’. López, que toca la bateria i la percussió, forma part del conjunt de músics de l’espectacle, sota la direcció de Jofre Bardagí.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...