28 de juny 2013

Cambalache




publicat per
http://www.teatral.net

Autor: Álvaro Sáenz de Heredia,
Direcció: Álvaro Sáenz de Heredia,

Repartiment:
Emma Ozores, Ferran Botifoll, Nelson Dante, Santiago Urrialde, Vicente Renovell,

Fitxa tècnica:
Ajudant de direcció: David Morgan, Audiovisuals: Pepe Lara, Càsting: Amado Cruz, Direcció artística: Antonio Belizón, Disseny gràfic: Nosune Diseño, Escenografia: María Alonso, Estilisme: Miss Pita, Fotografia: Mario Larrode, Il·luminació: Julio Bao, Maquillatge: Diana Galayo, Producció executiva: David Morgan, Producció executiva: Ricardo Teigell, Regidoria: David Morgan
Sinopsi:
En la foscor de la nit, un soroll sospitós en un elegant pis del barri de Salamanca de Madrid. La llum del dormitori s'encén i Sonia, aterrida, treu de la tauleta el revòlver del seu marit, absent, amb el qual encanona un lladre en l'intent d'obrir la caixa forta. Però el seu revòlver no té bales!

La histèria de l'absurd els porta a ambdós a negociar l'obertura de la caixa, ja que la Sonia està convençuda que el seu marit amaga allà les proves d'una inconfessable relació amb una altra dona. I així és.

Gràcies a la perícia del lladre, l'obren i descobreixen tantes altres coses lletges que decideixen fer xantatge al marit qui resulta ser un alt càrrec corrupte del Ministeri de l'Interior. Un expert policia que no es rendirà a la primera. De fet, aquesta mateixa nit els sorprèn fent l'amor!

Fitxa de l'espectacle
Idioma: Castellà
Gènere: Teatre
Estil: Comèdia
Durada: 90 minuts
Producció: Cambalache de teatro. A.I.E,

On pots veure
Espai: Teatre Apolo
Avinguda del Paral·lel, 57
Barcelona
tel: 934419007

Data inici: 27/06/2013
Data final: 21/07/2013

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...