24 de juliol 2013

Comença el Ple de Riure




publicat per
http://diarimaresme.com
23 de juliol de 2013

Aquest dimarts 23 de juliol ha començat el Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure, que se celebrarà fins el dia 27 al Masnou. El pallasso Pep Callau ha estat l’encarregat de presentar la dissetena edició del Festival amb el mercat ambulant setmanal i la tradicional cercavila pel Mercat Municipal. El programa d’enguany combinarà actuacions de circ, màgia i espectacles còmics, entre els quals destaquen el de Berto Romero – amb les entrades ja exhaurides – i el de Leo Bassi, encarregat de tancar el Festival. Segons el regidor de Cultura, Jaume Oliveras, el cartell d’aquesta edició és “una proposta ajustada al moment que vivim però que continua apostant per la cultura i les arts escèniques”.

Com és habitual, la major part dels espectacles es realitzaran a la vela de circ instal·lada a la platja d’Ocata, un dels emblemes del Ple de Riure, que enguany canvia de colors. Així mateix, carrers i places del poble acolliran diverses actuacions i seran protagonistes de la novetat principal del Festival: el primer Concurs d’Aparadors Plens de Riure. Adreçada als comerços i restauradors del Masnou, aquesta proposta pretén incrementar la participació ciutadana en un festival que, segons Oliveras, “forma part de la identitat del Masnou”.

Més informació: plederiure.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...