23 de juliol 2013

El Teatre de Bescanó obre la campanya ‘Tria el preu'




publicat per
http://www.elpuntavui.cat
17 de juliol de 2013
Xavier Castillón

Les entrades de la nova temporada es venen a 6 euros al juliol, a 8 euros a l'agost i a 10 euros fins al 15 de setembre
El descompte arriba al 60%

Després de la famosa campanya de les pastanagues contra el 21% d'IVA i “per la salut de la cultura”, el Teatre de Bescanó continua apostant per solucions imaginatives perquè, a pesar de tot, la gent continuï anant al teatre i “pugui gaudir de la programació sense que el cost de l'entrada sigui una excusa per a no accedir a la cultura”. La manera? Abaixar el cost de les entrades de la nova temporada fins a un 60% a aquells que les comprin aquest estiu. Però el preu de les entrades anticipades variarà en funció del mes en què es comprin. El lema de la campanya és Tria el preu.
Pel que fa als espectacles per al públic adult, les entrades costen 6 euros si es compren al juliol, 8 euros a l'agost, i, al setembre, fins al dia 15, tindran un preu de 10 euros. A partir del 15 de setembre, les entrades costaran 16 euros (taquilla) i 14 euros (anticipada). Els espectacles de la campanya són l'estrena de Paradís!, de Divinas, el 28 de setembre; Manifestació, d'Albert Pla, el 4 d'octubre; Capri, de Joan Pera, el 12 d'octubre; Smiley, de Guillem Clua, amb Albert Triola i Rubén de Eguía, el 18 d'octubre; Cosmètica de l'enemic, de Magda Puyo, amb Lluís Solé i Xavier Ripoll, el 16 de novembre, i El Rei Borni, de Marc Crehuet, el 29 de novembre.
Respecte als espectacles infantils, els preus seran de 2 euros al juliol, de 3 a l'agost i de 4 fins al 15 de setembre. Després costaran 8 i 6 euros. Són Les trifulgues dels germans Garapinyada, de Teatre Mòbil i Marcel Gros, el 6 d'octubre, i Aladdí, d'El Fantàstic Hardy Freenkel, el dia 1 de desembre. En el cas d'Els Pastorets d'Alba Nova, l'escalada de preus a l'estiu és de 5, 6 i 7 euros, segons el mes.
També s'ha previst fins al 15 de setembre un descompte d'1 euro, corresponent a les despeses de gestió, a les entrades dels espectacles musicals. A la tardor actuaran al teatre Daniel Higiénico, Guillem Roma & Camping Band Orchestra, Jorge Voss (I de sobte... Joan Manuel Serrat), La Selvatana, Acousters i Neus Mar.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...