29 de juliol 2013

III edició del Festival de Teatre Familiar




publicat per
ww.esbinerbo.com
27  de juliol de 2013

Del 27 de juliol al 18 d’agost, cinc companyies de teatre per a tots els públics refrescaran els caps de setmana calorosos d’estiu a Montuïri. El III FESTÏU, Festival de teatre familiar durà a la vila cinc espectacles de circ, dansa, teatre, teresetes i animació de carrer.
El Festïu rep la col·laboració de l’Ajuntament de Montuïri, juntament amb l’Obra Social La Caixa, patrocinadors de l’esdeveniment; i l’associació Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, que l’organitza.
El festival es proposa avançar en la dinamització cultural en l’àmbit de les arts escèniques per a joves del poble i de tota l’illa. Per això, ofereix el següent cartell:
 La companyia La pera llimonera encetarà el festival amb l’espectacle Rucs, la maledicció del bruixot, una singular història de princeses, bruixots i granotes encantades amanida amb l’humor de l’esbojarrada companyia catalana, que la representarà per primera vegada a les Illes Balears.
El 3 d’agost, la companyia de dansa Mariantònia Oliver oferirà Petita Lula, un espectacle que l’any passat es representà al festival l’Off d’Avinyó en què tres amigues busquen el seu espai i la manera de compartir-ho.
Una setmana més tard, la companyia de teresetes Disset Teatre representarà Les fades de la bella dorment, un espectacle que va merèixer el premi FETEN 2011 al millor espectacle de teresetes, el més prestigiós de l’Estat pel que fa a teatre per a joves. En ell, uns personatges fets de fils i rodets teixeixen i desteixeixen la història de la bella dorment com mai ens l’han contat.
El cap de setmana del 17 i el 18 d’agost serà el torn del Circ Bover, amb el seu nou espectacle Circ Transhumant; i la cirereta la posaran Spaghetti i el professor sorpreses, en una tarda d’animació infantil.
Jaume Gomila, president de Sa Xerxa, Jaume Bauzà, batle de Montuïri i Miquel Sureda, director de La Caixa de Montuïri varen presentar ahir el festival a la sala d’actes de la Casa de la Vila

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...