27 de setembre 2013

Dansa, poesia i curtmetratges per començar el cicle 'Fet a Mataró'




publicat per
www.capgros.com
27 de setembre de 2013

Can Gassol acull l'obra 'Proporcions perdudes' i la projecció de 'Llums d'estiu', dels joves cineastes de la productora Escena 0.

Les obres d'aquest cap de setmana
- Proporcions perdudes (Grup Muda). 27 de setembre, 9 del vespre. Can Gassol.

- Llums d'Estiu (Escena 0). 28 de setembre, 9 del vespre. Can Gassol.

El cicle 'Fet a Mataró', que promou Cultura de l'Ajuntament per exhibir el talent escènic local, arrenca aquest cap de setmana amb dues propostes: Proporcions perdudes, una obra de dansa i poesia de la companyia mataronina Muda; i 'Llums d'estiu', un curtmetratge de la jove productora Escena 0. 

Les ballarines Marta Dalmau i Patrícia Mas i el músic Gener Salicrú protagonitzen 'Proporcions perdudes' l'espectacle  que es podrà podrà veure aquestt divendres, dia 2. Combinen la poesia de grans poetes contemporanis ballada, musicada i recitada. Es podran escoltar versos de poemes de Josep Albertí, Miquel Martí i Pol, Guillermina Motta, Eduard Sanahuja, Màrius Sampere, Ovidi Montllor, Joan Brossa,  Palau i Fabre, entre d'altres.

L’endemà dissabte, dia 28, Can Gassol projectarà en estrena Llums d’estiu, el nou curtmetratge realitzat per la productora mataronina Escena 0, formada per joves d’entre 15 i 16 anys, estudiants de diversos instituts de la ciutat. “Treballem per passar-ho bé, amb l’únic suport econòmic de familiars i d’amics”, ha explicat Jordi Estapé, un dels seus integrants. Llums d’estiu és la relació d’un noi i una noia en època de vacances, i està rodat íntegrament a Mataró i a Cabrera. A l’estrena també es podrà veure el making-off i escoltar la banda sonora en directe.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...