29 de setembre 2013

La companyia de teatre Màgic Empenta obre el 'Badalona a Escena'




publicat per
www.elperiodico.cat
26 de setembre de 2013
L. N. / Badalona

El cicle pretén impulsar els grups teatrals de la ciutat

L. N. / Badalona
El cicle ‘Badalona a Escena', s'inaugura aquest dissabte al Teatre Zorrilla amb la companyia de teatre Màgic Empenta i el seu espectacle ‘Montserrat, Marta i Maria'. Una proposta portada a terme per un grup d'aficionats que presenten la història de tres dones que comparteixen pis. Tot aparenta ser molt normal fins que comencen a produir-se diversos fets extraordinaris.

‘Aurora de Gollada', de la companyia Maisomtots serà la següent cita del ‘Badalona Escena'. El 20 d'octubre el públic estarà convidat a endinsar-se en aquesta sàtira moral en què una dona s'enfronta a les seves pors i creences.

Per primera vegada, aquest cicle d'arts escèniques deixa de celebrar-se a l'estiu i passa a celebrar-se paral·lelament a la programació estable del Zorrilla. ‘Badalona a Escena' pretén impulsar els grups teatrals de la ciutat i crear una espècie de col·laboració entre professionals i aficionats.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...