27 d’octubre 2013

Espriu! D’Oriol Broggi aquesta tarda a les 6 al Monumental




Dins el cicle Teatre i memòria

Oriol Broggi s’afegeix a la commemoració de l’Any Espriu amb un espectacle que es podrà veure aquest diumenge al Teatre Monumental, dins el cicle Teatre i memòria. El món d'Espriu des de la mirada honesta, tranquil•la i sempre contundent de La Perla 29. Oriol Broggi, acompanyat de les actrius Clara Segura i Màrcia Cisteró i la guitarra de Marc Serra, ens apropen l'univers mític del poeta, dramaturg i novel·lista català. A través d'un encavalcament de textos, fragments, versos, poemes i imatges commemorem el centenari del seu naixement.

Espriu! és una proposta que recupera l'essència dels primers espectacles de La Perla 29, quan les úniques eines eren la veu de dramaturgs i poetes, i la música d'acompanyament. Un camí escènic, el d'apropar-se a l'essència dels textos, que Broggi ha cultivat en la majoria dels clàssics que ha dirigit a la Biblioteca de Catalunya.

Després de la funció es farà un col·loqui amb els integrants de la companyia presentat per Jaume Calsapeu, membre de la Comissió Any Espriu de Mataró. Esperem els vostres comentaris via twitter amb l'etiqueta #espriu_monu

Venda d'entrades
Preu: 11 € platea/9 € amfiteatre
Punts de venda: a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212  i a totes les oficines de Catalunya Caixa. A la taquilla del Teatre des d'una hora abans.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...