28 d’octubre 2013

Jordi Bosch i Albert Triola, mataronins nominats als Premis Butaca




publicat per
23 octubre de 2013

Els dos actors mataronins aspiren als guardons, que són de votació popular i es lliuren el proper 3 de desembre
               
Jordi Bosch, pel seu paper a ‘Blackbird’, i Albert Triola, protagonista de ‘Smiley’, són els dos mataronins nominats als Premis Butaca de Teatre de Catalunya, que es lliuraran el proper 3 de desembre a la sala Tallers del TNC. Bosch i Triola estan nominats com a millors actors, juntament a Pol López per ‘Ivan i els gossos’, Eduard Farelo per ‘L’onada’, Pablo Derqui per Roberto Zucco i Toni Gomila per ‘Acorar’.

Els Premis Butaca ja han obert les seves votacions per tal de decidir quines han estat les millors produccions escèniques que s'han vist al nostre país la darrera temporada i als artistes nominats. Es pot votar a través de la seva web, fins el proper dimecres 26 de novembre.

Les obres 'Els Feréstecs' i 'Barcelona' han acaparat set nominacions en la 19a edició del Premis Butaca de Teatre de Catalunya, que s'entregaran el proper 3 de desembre a la Sala Tallers del TNC. Per sota, i amb cinc nominacions, destaca el musical 'T'estimo, ets perfecte... ja et canviaré'. I amb quatre nominacions als guardons hi trobem 'El Nom', 'L'onada', 'La Bête', 'Smiley' i 'El principi d'Arquímedes'.

'Smiley', l'obra per la qual ha estat nominat Albert Triola, es va poder veure el cap de setmana passat a Can Gassol. Aquí podeu llegir la crítica del muntatge, a càrrec d'Albert Cocera.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...