24 d’octubre 2013

Meitat i meitat : Estrena de l'espectacle dirigit per Mosiès Maicas




Dins el cicle Fet a Mataró
A Can Gassol

El cicle Fet a Mataró continua mostrant els projectes de creació que es fan a la ciutat i aquest cap de setmana s'estrena el nou espectacle de la productora mataronina Factea Produccions, Meitat i Meitat. El director mataroní Moisès Maicas dirigeix aquest text del dramaturg australià Daniel Keene.

Keene és un autor amb dimensió internacional, premiat i molt representat a França i a Bèlgica, entre d’altres països. En aquest espectacle, trenca el codi de comunicació masculina amb una història xocant de dos mig germans allunyats físicament, però units per una mare comuna i un anhel profund de connexió emocional. Meitat i Meitat és un text que treballa just al límit de la moral.

L'obra es podrà veure divendres 25 i dissabte 26 d'octubre  a les 21 h i diumenge 27 a les 19 h. El dia 27 hi haurà un col·loqui després de la representació amb l’equip de producció.

Fitxa artística
Direcció: Moisès Maicas
Títol original: Half and Half
Autor: Daniel Keene
Traducció: Anna Soler Horta
Amb: Pere Anglas i Xavier Alomà
Escenografia i attrezzo: Òscar Merino i Anna Tantull
Vestuari i caracterització: Moon Vives

Venda d'entrades
15€. A la venda a les oficines de Cultura (C. de Sant Josep, 9), al Telentrada de Catalunya Caixa i a partir d'una hora abans de l'espectacle a taquilla.
Aforament reduït.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...