12 d’octubre 2013

Vals-Blessé (e) avui a Can Gassol




Assaig obert de la companyia Daraomai-Zuid

Dins el cicle Fet a Mataró

La companyia Daraomai-Zuid està treballant a Can Gassol el seu nou espectacle, Vals Blessé (e), una coproducció per Cirque O-Xarxa transpirinenca (dins del programa d’ajuts a la creació de circ “camins de creació”). Abans d’estrenar, volen compartir-ho amb el públic mataroní per copçar com funciona en directe aquest dissabte a les 19 h a Can Gassol Centre de Creació d’Arts Escèniques de Mataró, dins el cicle Fet a Mataró.

Martí Soler i Fèlix Cucurull presenten a Vals Blessé (e) una reflexió sobre la naturalesa humana, sobre pares, mares i fills. També sobre la importància del nostre passat, i com alliberar-nos-en sense enterrar-lo n’és d’important per al col·lectiu, per acceptar l’altre i poder entendre’l des del nostre ésser. És una experiència col·lectiva a la recerca d’un moment íntim, on allò que estem veient ens pugui parlar per així créixer una mica més.

Daraomai-Zuid compta amb la supervisió de Blai Mateu pel que fa a la direcció de l’espectacle.

Per a més informació del cicle, aquí

Les entrades són gratuïtes amb invitacions a recollir prèviament a les oficines de Cultura (C. de Sant Josep, 9).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...