26 de març 2014

Dia Internacional del Teatre : Mataró es prepara per la commemoració




publicat per
www.mataro.cat
24 de març de 2014

Mataró es prepara per la commemoració

Espectacles, conferències i classes obertes per celebrar la data

El proper dijous 27 de març es commemora el Dia Internacional del Teatre. Un dia en que s’organitzen milers d’actes relacionats amb el teatre arreu del món. Mataró se suma a aquesta efemèride amb una setmana plena d’activitats organitzades per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i la Sala Cabanyes.

El dijous 27 de març, a 2/4 de 8 del vespre, a la Sala Cabanyes, es representarà la peça teatral d’Irene Camargo i Minerva Prat Família disfuncional, una adaptació lliure de La casa de nines d’Hernik Ibsen. El muntatge a càrrec dels alumnes d’interpretació i direcció teatral de La SaCa, escola de teatre de la Sala Cabanyes, ofereix tres punts de vista sobre aquest clàssic contemporani.
El dissabte 29 de març, a les 11 del matí, a la Sala Cabanyes es durà a terme una classe oberta d’Improshow on tothom qui ho vulgui podrà provar aquesta tècnica basada en la improvisació.

El diumenge 30 de març, a les 6 de la tarda, a Can Gassol, Ricard Boluda durà a terme una conferència que porta per nom "La pedagogia teatral al servei de l’actor" on es pregunta sobre els diferents mètodes de l’art de la interpretació. A les 7 del vespre, a Can Gassol, es durà a terme  Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas, d’Anna Maria Ricart. L’espectacle gira a l'ent orn del clàssic de Lope de Vega i ho fa amb un punt de vista contemporani. L'espectacle és gratuït amb invitació a recollir a les oficines de Cultura (C. de Sant Josep, 9).

L’Aula de Teatre de la Direcció de Cultura també participa de la commemoració i ho fa en format de classes obertes. Tothom que vulgui podrà assistir i participar a les classes obertes de diversos vessants del treball escènic que s’hi realitzen.

Dijous 27 de març
a les 6 de la tarda
Grup aula júnior 12 anys

a 2/4 de 8 del vespre
Grup aula júnior + 16 anys

Divendres 28 de març
A les 6 de la tarda
Grup de dansa creativa i moviment expressiu

Dilluns 31 de març
A les 6 de la tarda
Grup del meu prim er tast teatral

Dimecres 2 d’abril
A les 6 de la tarda
Grup aula júnior 14 anys

Dijous 3 d’abril
A les 6 de la tarda
Grup aula júnior 10 i 11 anys

Divendres 4 d’abril
A les 6 de la tarda
Grup aula júnior 13 anys

Dijous 10 d’abril
A 2/4 de 8 del vespre
Grup aula júnior + 15 anys


La conferència de Ricard Boluda i l’espectacle Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas són gratuïts amb invitació. Cal recollir prèviament la invitació a les oficines de Cultura (c. de Sant Josep, 9)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...