28 de març 2014

El Principi d'Arquimedres



Espai l'Amistat
29 de març de 2014
21,30 hopres
Carrer de Sant Antoni, 60
08330 Premià de Mar (Barcelona)

El Principi d'Arquimedres és un dels muntatges que va ser la gran revelació del Festival Grec de Barcelona de fa 2 temporades. Un d'aquells excel·lents espectacles que no et deixen indiferent, que donen sentit al fet teatral. Desprès de rebre els millors elogis tant de públic com de crítica, arriba finalment a l'Espai l'Amistat.

Ha arribat el dia que els "Cavallets de mar", el grup infantil de natació, comencin a nedar sense bombolla. Aquest moment crucial per als més petits de la piscina és el desencadenant perquè surtin a la superfície sospites, dubtes i temors. L’Anna, la directora del club de natació, demana explicacions a en Jordi, l’entrenador dels Cavallets, després que alguns pares s’hagin queixat de com el noi ha gestionat la negativa a llançar-se a l’aigua d’un dels nens, que no vol fer-ho perquè està espantat. En Jordi assegura que ha actuat amb tacte i que no l’ha renyat ni espantat. El problema, però, és un altre: els pares veuen amb inquietud i preocupació que, per tranquil·litzar-lo, l’hagi abraçat i li hagi fet un petó.
El Principi d’Arquimedes és una obra que obre interrogants sobre les pors contemporànies, les relacions humanes, els prejudicis i la confiança.
 
“És un drama de personatges que presenta un conflicte moral, molt vigent en el debat social contemporani. A partir d’una sospita, l’obra desafia l’espectador evidenciant els seus prejudicis. La sospita alimenta la por i aquesta genera violència. És remarcable la fluïdesa i la precisió en la construcció de les escenes i l’originalitat de l’estructura formal del text. L’obra genera un espai que l’espectador ha de completar en el seu imaginari. Sota una aparent simplicitat, té la capacitat de donar profunditat i qualitat evocadora a situacions quotidianes”.


HORARI TAQUILLES
Dilluns i dijous, de 18:00 a 21:00 i una hora abans de cada espectacle.
T   (+34) 93 752 99 90E   info@espailamistat.catM  Veure mapa a Google Map

Preu: 20€ / venda anticipada o per internet 18€

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...