10 d’abril 2014

El musical 'Sister Act' arribarà a Barcelona a la tardor



publicat per
www.ara.cat
4 abril de 2014

L'estrena serà el 24 d'octubre al Teatre Tívoli de Barcelona
Fotograma de la pel·lícula 'Sister Act' (1992)
Barcelona serà la primera ciutat de l'estat espanyol on es representarà el musical 'Sister Act', basat en la pel·lícula que va llançar a la fama la 'monja' Whoopi Goldberg el 1992. L'estrena tindrà lloc al Teatre Tívoli dia 24 d'octubre, i les entrades ja estan a la venda.

El musical ja s'ha representat a Broadway i a Londres, i ha estat nominat a quatre Premis Oliver i a cinc Premis Tony. El musical compta amb una banda sonora original inspirada en diversos estils musicals, com soul, funk i també grans himnes de la música disco. A més, recull la música de compositors com Alan Menken ('La Sireneta', 'La Bella i la Bèstia'), guanyador de diversos premis Oscars, i Glen Slater ('La Sireneta').


"'Sister Act' és una comèdia per a tota la família", explica la coproductora de l'espectacle original, l'actriu Whoopi Goldberg, que ha cedit els drets de la franquícia a les productores Stage Entertainment i El Terrat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...