29 d’abril 2014

El teatre amateur es consolida a Pineda



publicat per
http://diarimaresme.com
28 abril de 2014

La programació de la Mostra Nacional de Teatre Amateur ja és a punt. Un total de 52 representacions es podran veure durant el primer cap de setmana de maig als diferents espais escènics de Pineda de Mar. El gimnàs de l’Institut Euclides es presenta enguany com a novetat i obre així les representacions al barri de Poblenou. La resta d’actuacions es repartiran entre les tres sales del Centre Cultural i Recreatiu, l’auditori de Can Comas, la Sala Polivalent de la Biblioteca Serra i Moret i l’antiga biblioteca de Les Mèlies.

En el marc d’aquesta edició de la Mostra, se celebrarà l’assemblea anual de la CIFTA, amb la participació d’una trentena de delegats arribats de punts d’arreu del món. Aquest organisme està format per representants de companyies teatrals que tenen com a factor en comú la utilització d’una de les llengües catalogades com a romàniques. El seu objectiu és promoure l’intercanvi d’opinió i d’informació, a més de coordinar les actuacions internacionals de companyies que té associades. Bèlgica, Canadà, França, Itàlia, Mónaco, Marroc, Espanya, Suissa i Tunísia, són els estats que tenen delegació al CIFTA. Segons l’organització, amb la integració d’aquesta nova activitat, el certamen pren relleu internacional i es consolida com a referent del teatre amateur.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...