25 d’abril 2014

QUE LA PASSIÓ MAI S’ACABI : FES-TE AMIC / AMIGA DE LA PASSIÓ DE CERVERA



La Passió de Cervera es un tret cultural identitari de la tradició teatral del nostre país, i representa una valor patrimonial de més de 500 anys d’història que s’inicien segons els últims descobriments l’any 1477, es per aquesta raó que aquesta tradició rau en els nostres cors i queda emmarcada de forma especial com un sentiment inexplicable que ens omple d’una emoció intensa.

Tot aquest aspecte tradicional i històric requereix d’una gran voluntat de tot aquell qui s’estima i porta al cor aquesta tradició i per aquest motiu el Patronat de la Passió ha volgut fer reconeixement a totes aquestes persones que senten La Passió com a part d’ells i desitgen contribuir al manteniment d’aquesta bonica tradició, creant la figura del Amic / Amiga de La Passió de Cervera.

Aquesta es una activitat que també s’emmarca com un reconeixement a la trajectòria de la 75ª representació del text: “Crist, misteri de Passió” que varen escriure en el seu moment Emili Rabell i Josep M. Sarrate.

Cal continuar la història i la vida de La Passió de Cervera i fer que el sentiment dels nostres cors pervisqui dins de tots els ciutadans i ciutadanes que viuen i es senten d’alguna manera com a propi aquest Gran Espectacle, i fer que el nostre patrimoni cerverí perduri per molt de temps.

Fer-te Amic / Amiga de La Passió de Cervera es una manera molt bona d’identificar-te com una persona amant de la cultura i que desitja donar continuïtat a la tradició de La Passió de Cervera.

Per fer-te Amic / Amiga de La Passió de Cervera només tens que descarregar la butlleta que tens en document adjunt i enviar-la per correu postal tal com indica la butlleta o escanejada al correu electrònic: passio@lapassiodecervera.com i en breu rebràs al teu domicili el teu carnet que t’acreditarà com a Amic / Amiga de La Passió de Cervera.

I si ets un dels 15 primers/es amics/amigues de La Passió de Cervera rebràs a més a més del carnet, un bonic detall al teu domicili.

El Patronat de la Passió de Cervera agraeix enormement el gran suport que rep de tots els qui ens ajudeu a tirar endavant la cultura i la tradició cultural del nostre país.


http://www.lapassiodecervera.com/images/amics%20de%20la%20passio%20-%20bulleta.pdf

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...