28 de juny 2014

"Amanida Teatre", teatre amb els cinc sentits



publicat per
http://mataroradio.cat
27 de juny de 2014

El Teatre Ateneu de Mataró acull aquest dissabte dia 28 a dos quarts de 10 “Amanida Teatre” el teatre a cegues fet a Tarragona per l’ONCE, on s’hi representarà l’obra Don Juan de Molière. José Miguel Jiménez, director de l’ONCE a Mataró ha parlat amb els Serveis Informatius de Mataró Ràdio per explicar quins són els objectius d’aquesta companyia teatral formada a Tarragona en el què es vol desenvolupar els sentits a partir del teatre.

Només hi ha un requisit per tal de formar part de la companyia, tenir capacitat memorística. El fet de ser persones amb alguna discapacitat fa que hi hagi algun canvi sobre l’escenari per tal de guiar-se i saber què fer en cada moment. Entre aquestes delimitacions hi podem trobar algun canvi de llum per poder orientar-se, la textura del terra diferent a la original i decorats amb tons forts per tal d’identificar-los. El director de la ONCE a Mataró ens ha explicat en què consistirà l’obra de teatre que es representarà aquest cap de setmana.


Dins el marc de la mostra d’entitats l’ONCE no hi ha volgut faltar i es per això que ha decidit aquest any escollir la representació teatral per a mostrar al públic de manera gratuïta la seva tasca i donar a conèixer quins són els objectius que té aquesta organització i a què van dedicats els diners del cupons de loteria.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...