30 de juny 2014

Sun : dansa



publicat per
24 de juny de 2014

Hofesh Shechter Company

Dansa
Data d'inici
09/07
Data de finalització
10/07
Espai
Teatre Grec
Horari
22 h
Durada
70 min
Preu
16-30€
Foto Gabriele Zucca

La perfecció es deforma i l’harmonia deixa pas a un retrat visceral de l’antagonisme i la violència en el nou i pertorbador treball d’una de les grans estrelles de la dansa contemporània.
El món és un lloc meravellós... però també perillós, adverteix en aquesta peça l’autor de coreografies que van d’Uprising al seu darrer èxit, Political Mother. Aquesta proposta, produïda amb el suport del Mercat de les Flors, és el darrer espectacle d’un artista nascut a Israel que va ballar amb la mundialment famosa Batsheva Dance Company i que s’ha consagrat a Europa com un dels grans noms de la dansa actual. Es tracta d’una coreografia d’alt interès per a tots els amants de la dansa i, en especial, per als públics joves.

Ambientada a l’inici en un espai idil·lic que evoluciona posteriorment cap a una visió minimalista d’un món “perfecte”, la coreografia de Shechter fusiona la disbauxa frenètica amb la complexitat subtil en un treball que confronta l’horror pastoral del colonialisme amb un toc d’humor incisiu. Una companyia ampliada de catorze intèrprets balla una banda sonora que inclou música original composta pel mateix Shechter, un artista que ha guanyat prestigi internacional amb unes coreografies tan crues com honestes.


Una producció de la Hofesh Shechter Company encarregada per Bruno Wang.

Amb el suport de The Columbia Foundation Fund of the London Community Foundation.

Un encàrrec del Brighton Dome & Brighton Festival, el Sadler’s Wells London, el Melbourne Festival, Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, el Théâtre de la Ville (París), el Festspielhaus St. Pölten (incloent una residència de treball), el Berliner Festspiele - Foreign Affairs, i el festival Roma Europa.

Amb el suport en la coproducció del Mercat de les Flors i el Theatre Royal Plymouth.




COREOGRAFIA
Hofesh Shechter
MÚSICA
Hofesh Shechter
INTÈRPRETS
Hofesh Shechter Company
BALLARINS
Hofesh Shechter Company: Maeva Berthelot, Chien-Ming Chang, Sam Coren, Frederic Despierre, Neus Gil Cortes, Paula Alonso Gomez, Bruno Karim Guillore, Philip Hulford (Assistent d'assajos), Yeji Kim, Kim Kohlmann, Erion Kruja, Merel Lammers, Sita Ostheimer. Ballarins aprenents: Attila Ronai, Diogo Sousa
CONVIDAT ESPECIAL
Chloe Walshe
ESCENOGRAFIA
Merle Hensel
DISSENY D'IL·LUMINACIÓ
Lee Curran
VESTUARI
Christina Cunningham
TITELLES
James Ward, de Jimbobart (Home de negocis, Encaputxat, Membre de la tribu, Explorador), Rebecca Cusack (treball addicional per al Membre de la tribu) John I Gordon (ovella en préstec), Framestore (llop)
IL·LUMINACIÓ
Alan Valentine
ENGINYER DE SO
Mike Bignell
REGIDORIA
Sam Wood
ASSISTENT D'ASAJOS
Winifred Burnet-Smith, Philip Hulford
APRENENTS
Attila Ronai, Diogo Sousa
MÚSIQUES ADDICIONALS
Irving Berlin, Richard Wagner, Sveinsson / Birgisson / Holm / Dyrason
ARTISTA D'ESCENOGRAFIA
Kirsty Glover
ASSISTENT DEL REGIDOR
Joanne Wooley
PRODUCCIÓ EXECUTIVA LOCAL

Elsinor

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...