21 de juliol 2014

El circ omple els carrers de la Bisbal d'Empordà



publicat per
http://www.elpuntavui.cat
20 de juliol de 2014
foto : Joan Sabater

La XIX edició de la Fira de Circ al Carrer culmina avui amb una trentena d'actuacions

El funàmbul Aurel Rouages, que va travessar la plaça del Castell caminant per un cable situat a 15 metres d'altura, va donar –divendres– un emocionant tret de sortida a la XIX edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà. L'espectacle inaugural tenia format de cabaret amb sis companyies i Guillem Albà exercint com a mestre de cerimònies. El funàmbul de l'espectacle Poussière (Personnage en suspension dans l'air), de la companyia francesa Circ Rouages, va ser un dels protagonistes d'aquella primera sessió.
La cloenda avui
El gros de les setanta actuacions programades en aquesta edició es va iniciar ahir i un altre dels plats forts de la presència internacional era el retorn del peruà Hugo, que ja va participar amb molt d'èxit en l'edició del 2007 i que enguany presentava el seu espectacle de mim i teatre de figures Cuentos pequeños. La fira culminarà avui, diumenge, amb una trentena d'actuacions des de les deu del matí fins a un quart de dotze de la nit.
L'espectacle oníric i poètic La rêve d'Erica, de la companyia francesa Bivouac, posarà punt i final a la XIX edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà. Abans del tancament, els espectadors podran gaudir al llarg del dia d'avui d'actuacions amb estils ben diversos com ara màgia, clown, titelles, dansa, malabars, acrobàcies, diàbolo i trapezi, entre d'altres.

La majoria d'espectacles són gratuïts i els de pagament són a preus populars.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...