03 de juliol 2014

'L'eclipsi', òpera al Teatre Nacional!



Xavier Albertí dirigeix L'eclipsi, una esbojarrada tragicomèdia musical d’Alberto García Demestres basada lliurement en l’obra homònima de Paco Zarzoso.
Alberto García Demestres és una de les veus més consolidades del panorama operístic actual, amb diversos premis de prestigi i obres estrenades als principals coliseus operístics. La seva música serà interpretada per set cantants lírics representants de l'excel·lent generació de joves veus del país acompanyats per dos actors de trajectòria indiscutible, Pere Ponce i Mercè Sampietro.

El poderós Ramon, propietari de la multinacional hotelera Els mil i un estels, ha organitzat amb tot detall el casament entre la seva filla Leonor i la Carla. Tot està planificat segons les indicacions de la carta astral que en Ramon ha fet dissenyar amb la finalitat de predir el futur de les dues núvies, i per això la cerimònia s’haurà de celebrar durant un eclipsi solar total que anirà acompanyat de turbulències climatològiques, les quals potser també alteraran el pulcre ordre preestablert de la realitat.


Del 2 al 13 de juliol a la Sala Petita

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...