11 de juliol 2014

Overlock



publicat per
www.mataro.cat
10 de juliol de 2014

Espectacle dirigit per Josep Rodri

Un homenatge al sector tèxtil mataroní
Dijous 10 de juliol s’estrena la nova creació del director Josep Rodri i la companyia Amebeu Teatre a Can Marfà, la futura seu del Museu del gènere de punt.
Durant moltes dècades el sector tèxtil de Mataró havia estat un destacat motor econòmic. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha fet un encàrrec al director teatral mataroní Josep Rodri per retre un homenatge als homes i dones que ho van fer possible.
Overlock, un espectacle interdisciplinar a càrrec de la companyia Amebeu Teatre i que compta la participació d’una quarantena d’actors i ballarins de diferents col·lectius de la ciutat i membres del Cor Ciutat de Mataró. L'espectacle ofereix projeccions que recordaran com es va viure el moment més àlgid del tèxtil a Mataró, a través d’uns vídeos de l’artista Jordi Cuyàs. També hi haurà la col·laboració especial de 8 overlockistes mataronines, algunes de les quals participaran en directe durant l’espectacle.

Overlock es podrà veure els dies 10, 11, 12, 13, 18, 19 i 20 de juliol a les 22 h. L’espai de Can Marfà té una capacitat de públic reduïda. El cost de l’entrada és de 12 € i es poden comprar al web https://entradesculturamataro.cat/.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...