13 d’agost 2014

Banyoles s’incorpora als escenaris del festival Temporada Alta



Escrit per  Míriam Martín
Divendres, 08 Agost 2014

La Factoria d’Arts Escèniques s’incorpora al mapa d’escenaris del Festival Internacional Temporada Alta, amb la representació de Molt soroll per no res, de la companyia Parking Shakespeare, el proper 10 d’octubre, a les nou del vespre.
Durant els últims anys, cada vegada més, Temporada Alta ha anat sortint de Girona per portar produccions a altres escenaris de les comarques gironines, com Salt o Bescanó. El director del Festival, Salvador Sunyer, ha destacat que Banyoles és un pol de creació teatral important a la demarcació, de fet ha recordat que en les darreres set edicions de Temporada Alta, sempre hi ha hagut alguna coproducció en la que participen companyies o gent de la ciutat. És per això que ha assegurat que la col·laboració entre Temporada Alta i Banyoles s’anirà ampliant amb el pas dels anys.
Amb la incorporació de la Factoria, a més, Sunyer ha assegurat que el festival comptarà amb un tipus d’espai del que no disposava fins ara, en el que es podran programar obres que fins ara no trobaven un escenari adient al Festival.

Per la seva banda, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha destacat la importància que la ciutat s’inclogui dins aquest festival de caire internacional, que portarà gent d’arreu fins a la capital del Pla de l’Estany.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...