28 d’agost 2014

L'Aula de Teatre de Mataró celebra 30 anys amb novetats en els cursos



publicat per
26 agost de 2014

El proper 6 d'octubre comença un nou curs de l’Aula de Teatre de l’Ajuntament de Mataró, una de les escoles teatrals pioneres al país tant pel número d’alumnes com pel treball social que realitza amb el seu entorn. Enguany, l’Aula celebra 30 anys de vida hi ho fa amb la novetat dels monogràfics de curta durada. Es tracta de diferents cursos de 4 a 5 mesos de durada i que proposa temes tan diversos com el moviment i la composició escènica, teatre de cabaret, un recorregut per la màscara, aprendre a parlar en públic i Commedia dell’Arte, entre d’altres.

A part d’aquests monogràfics, l’Aula de Teatre ofereix 10 cursos anuals de teatre i de dansa per a diferents franges d’edat que van des dels 7 anys fins endavant, amb el grup de Gent Gran per a majors de 55 anys.

Les inscripcions es podran fer del 8 al 26 de setembre de les 18 a les 21 h a l’Aula de Teatre (carrer de Juan Meléndez Valdés, 2). Aquest any s’aplicarà un sistema de bonificacions per ajudar a les famílies amb dificultats econòmiques: hi haurà descomptes a les famílies nombroses o monoparentals, titulars del carnet blau, persones amb discapacitats igual o superior al 33 %, persones en situació d’entorn desfavorable, aturats i si hi ha algun germà matriculat a l’Aula. També s’aplicarà un 20 % de descompte als alumnes que cursin un monogràfic o dansa contemporània simultàniament a qualsevol altre curs.


L’Aula de Teatre de Mataró és una de les escoles amb més alumnes del país: més de 330 durant el curs regular. L’escola mataronina participa també amb projectes als centres educatius (Cantània, Mostra de Teatre a les escoles i als instituts, Tots Dansen...), treballen amb col•lectius artístics de la ciutat, en barris, amb altres regidories i externalitzen els aprenentatges a l’aula fora de la ciutat. La incidència total que té amb aquests projectes i cursos arriba als 1.500 joves.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...