26 de setembre 2014

Comencem una nova temporada amb un dels fenòmens teatrals de l'any al Teatre de l'Aurora



PULMONS DE DUNCAN MACMILLAN
SIXTO PAZ PRODUCCIONS

Una jove parella es planteja si és just portar un fill a aquest món convuls. El fenomen teatral de l'any.

Un dia, tot comprant mobles a Ikea, una parella es troba discutint sobre si ha arribat o no el moment de tenir un fill. Preocupats pel medi ambient, la superpoblació del planeta i l'escassetat de recursos i en un temps de canvi climàtic, de crisi i inestabilitat, mesuren si és convenient o no tenir descendència. Serem uns bons pares? És sostenible dur al món una altra persona?

L'obra és una radiografia de les inquietuds d'una jove parella i del bloqueig davant el sentiment de responsabilitat. És, a la vegada, el retrat d'una generació: la de les incerteses. Pulmons és, en definitiva, una història d'amor sobre els moments dolços d'una relació de parella i també del seu desgast, explicada amb molt d'humor i tendresa. Una obra que ha emocionat als milers d'espectadors que l'han vist.

Després de l'aclaparador èxit obtingut a Barcelona, arriba a Igualada Pulmons, un text del dramaturg anglès Duncan Macmillan, que ja acumula nombrosos èxits a més de prestigiosos premis arreu del món. Pulmons és el fenomen teatral de l'any.

26/27/28 SETEMBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 90 minuts
Preu: 15 € / 12 €

Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...