17 de setembre 2014

Ja tenim a punt la Programació Setembre/Desembre 2014



publicat per

El proper 26 de setembre obrim les portes del teatre a una nova programació, amb 13 propostes per a tots els gustos. I per primera vegada, la programació del teatre ha estat elaborada amb la participació de la Comissió de Programació, integrada per espectadors del Teatre de l'Aurora.

Per una banda, portem a l'Aurora tres dels espectacles que han tingut més èxit a la cartellera barcelonina aquesta temporada: Pulmons, amb Pau Roca i Carlota Olcina; Aquellos días azules i Vània, de Txèkhov, a càrrec de Les Antonietes. No deixem els èxits, perquè torna a l'Aurora, després de quinze anys, L'avar, de Molière, un espectacle multipremiat arreu del món que s'ha convertit en un referent mundial del teatre d'objectes, a càrrec de la prestigiosa Companyia Pelmànec. D'altra banda, el teatre musical, també tindrà el seu espai en aquesta programació, amb Sing, Song, Swing, d'Els Pirates Teatre, que ens oferiran un viatge pels grans clàssics del gènere.

Un any més, el Teatre de l'Aurora serà un dels escenaris d'El Més Petit de Tots, el festival internacional d'arts escèniques per als més petits (0-5), amb dues propostes: Latung La La diu que el pes petit és el pes més gran de tots, de l'igualadí David Ymbernon; i El meu jardí, de la companyia brasilera Grupo Sobrevento. La quitxalla també serà la protagonista de la programació per les festes nadalenques, amb dues propostes de casa: El país del pa amb tomàquet, de La companyia del príncep Totilau; i l'Enciclopèdia baixeta de la nit, de les 2princesesbarbudes. I ja pels més grandets, la sessió de contes per a adults d'aquesta programació serà protagonitzada pel popular narrador Joan Boher, que torna a l'Aurora per presentar-nos Contus interruptus, un espectacle impregnat d'erotisme i humor. Finalment, dins el Cicle Tardor de Joventuts Musicals d'Igualada podrem disfrutar dels concerts de Marta Carceller i Esther Pinyol; i de Barrock'n'roll, una formació que combinal'elegància de la música clàssica amb l'energia del rock, interpretant grans èxits del pop i rock actuals amb instruments de cambra.

Clica aquí per veure el vídeo resum de la Programació Setembre/Desembre 2014.

També pots consultar tots els espectacles a

i decarregar-te el programa de mà en aquest enllaç.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...