27 de setembre 2014

"La bella adormida" torna a l'escenari de la Sala Cabanyes després de l'èxit per Fires



publicat per
http://mataroradio.cat
26 de setembre de 2014

“La bella adormida” torna aquest cap de setmana a la Sala Cabanyes. La reposició del conte infantil amb què el teatre mataroní va cloure la temporada passada, torna a pujar a l’escenari per acomiadar-se amb quatre representacions més. L’obra inicia la nova temporada de la Sala Cabanyes després del seu èxit a les passades Fires.
El director Marc Abril destaca la vessant tècnica del muntatge com a punt fort i remarca el caràcter familiar de l’obra, adreçada a totes les edats. Abril assegura que els efectes especials de “La bella adormida” volen transmetre als més petits la màgia del conte.


“La bella adormida”, basada en la clàssica rondalla de Charles Perrault, es podrà veure el dissabte 27 i el diumenge 28 de setembre, i el dissabte 4 i el diumenge 5 d’octubre a dos quarts de set de la tarda. Tres setmanes després que baixi el teló, la Sala Cabanyes estrenarà “El curiós incident del gos a mitjanit” a l’Espai Saleta.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...