27 de setembre 2014

La Fira Mediterrània programarà 4 espectacles de l'Espai A



publicat per
23 de setembre de 2014


Fruït de la col·laboració entre l'Espai A - Xarxa d'arts escèniques amateurs de Catalunya, i la Fira Mediterrània de Manresa, enguany es podran veure 4 dels espectacles que van ser programats dins l'anterior temporada de l'Espai A.
Les propostes seleccionades per la direcció artística de la Fira són:


CANT: Actea Cor Femení Canta Beatles (Compra d'entrades)
Sala Plana de l’Om · Diumenge 12, 17:30h · 60min · 6€/8€
L’inoblidable repertori del paradigmàtic conjunt britànic és interpretat per les noies d’Actea amb una sensibilitat i maduresa musicals que aporten a cadascun dels temes noves perspectives estilístiques (amb lleugers tocs de jazz, samba, blues, swing...), sense deixar de banda el caràcter original de cada cançó.

MÚSICA: Banda Unió Musical de Tarragona - Música Festera / Viatge a Broadway
Taverna DAMM-Cuines del Món · Diumenge 12, 13:30h · 60min · 2€
La Banda Unió Musical de Tarragona ens proposa un concert amb dos pols d’atenció: per un costat, la música festera, aquella escrita específicament per acompanyar les festes tradicionals als Països Catalans. I per un altre, un recorregut per melodies de Broadway, demostrant un cop més que la Banda es mou com peix a l’aigua entre la tradició i la contemporaneïtat.

DANSA: Grup de dansa Cor de Catalunya 1714 - Diari d’una esperança (Compra d'entrades)
Teatre Conservatori · Dissabte 11, 12h · 60min · 6€/8€
La caiguda de Barcelona davant les tropes borbòniques al 1714 és el marc on transcorre l’emotiva història que explica l’espectacle que presenta el Grup de Dansa Cor de Catalunya. 24 ballarins sobre l’escenari, acompanyats d’una cantant solista, interpreten aquest muntatge creat en equilibri entre la dansa tradicional i una aposta més actual.

TEATRE: Grup de Teatre Filagarsa Ménage à Trois (Compra d'entrades)
Teatre Kursaal. Sala petita · Diumenge 12, 11h · 95min · 6€/8€

Una conversa de balcó a balcó entre tres veïnes que parlen sobre un desengany amorós, un fracàs sentimental i un matrimoni desgastat és el punt de partida d’aquest espectacle musical. Un sopar, una sessió de Tuppersex, un strip-tease masculí i una nit desenfrenada forjaran per sempre l’amistat entre tres dones que parlen i canten sobre sexe a ritme de jazz.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...