23 de setembre 2014

Pep Tosar obrirà una nova sala de teatre a Barcelona aquest gener



publicat per
www.ara.cat
20 de setembre de 2014

El director diu en una entrevista a La Xarxa que només té "dues opcions: obrir una sala o marxar fora"

Pep Tosar en el paper de 'Sa història des senyor Sommer'

El director Pep Tosar ha explicat aquesta tarda al programa 'La tarda' de La Xarxa que té la intenció d'obrir una nova sala de teatre, després de deslligar-se del Círcol Maldà el 2013, forçat perquè els llogaters de la sala no li renovaven el contracte –malgrat que després s'hi va seguir oferint teatre amb uns altres gestors.

"Només tinc dues opcions: obrir una sala o marxar fora. Si em quedo aquí és per fer aquesta feina, i per fer-la amb garanties necessito un espai per poder exhibir", explica, amb l'experiència de no haver trobat sala per estrenar 'Allò de què parlem roman inexplorat' "ni de genolls". "Ningú aguanta un sentiment d'inutilitat com aquest", diu. Per això, optarà per obrir una sala. "Esperem que al gener pugui estar oberta", ha afirmat.
Tosar va obrir el Maldà el 2008 i, en tancar-lo cinc temporades després, ja va dir que buscaria un nou destí per programar els espectacles de teatre d'arrel poètica que havien singularitzat l'espai. També va demanar ajut a les institucions perquè els cedissin un espai.


L'artista està a punt d'estrenar 'Con la claridad aumenta el frío' al Teatro La Abadía de Madrid (versió d''Allò de què parlem...') i el gener que ve protagonitzarà 'Solo / Pep Tosar' a partir d'August Strindberg al Teatre Akadèmia.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...