25 d’octubre 2014

Demà Joc de Cartes de Sala Cabanyes a la Mostra de Teatre de l'Espiral de Valldoreix



La Mostra de Teatre 2014 de l’Espiral portarà cinc obres a l’escenari de la Sala del Casal de Cultura

publicat per
http://www.valldoreix.cat

La exhibició teatral, que enguany arriba a la seva 21a edició, està organitzada pel Grup de Teatre l’Espiral de Valldoreix i comptarà amb companyies de Matarò, Sant Cugat i de l’Atmetlla del Vallès.

El tret de sortida el donarà la companyia amfitriona que representarà les obres que va estrenar per la passada Festa Major de Valldoreix, ‘La monyos’ de Nicasi Camps i  ‘Dol d’alivio’ de Santiago Rusiñol. El Grup de Teatre l’Espiral pujarà a l’escenari el dia 19 d’octubre a partir de les 19 hores.

La segona cita de la mostra serà el dia 26 d’octubre, també a les 19 hores, i en aquest cas seran els membres de la companyia mataronina Sala Cabanyes els encarregats de donar vida als personatges de l’obra de Katerine Kressman Taylor, ‘Joc de cartes’.

Serà el 2 de novembre a les 19 hores quan el grup de teatre Xandrines de Sant Cugat interpretarà ‘Dona sàpiens’ d’Eduard Biosca, Jordi Purtí i les mateixes Xandrines a la Sala del Casal de Cultura.

La penúltima representació de la mostra serà el dia 9 de novembre, a la mateixa hora que la resta de cites, amb l’obra ‘Pedra, paper, tisora” d'Elisenda Guiu, i que anirà a càrrec del grup de teatre Nyoca de l'Ametlla.

El teló de la XXI Mostra de Teatre de Valldoreix el baixarà el Grup de Teatre Espiral, que s’ha reservat la darrera data –el dia 16 de novembre a les 19 hores– per inocular a tots els espectadors que s’acostin al Casal de Cultura ‘El verí del teatre’ de Rodolf Sirera. Amb la posada en escena del grup de teatre valldoreixenc es posarà punt i final a la mostra fins el proper any.

Grup de Teatre Espiral
Carrer Sant Albert, 5 Valldoreix
08197 - Sant Cugat del Vallès

Tel. 666769838

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...