28 d’octubre 2014

El Grup del Teatre Principal de Valls vol reunir tots els actors dels 15 anys de Pastorets



publicat per
21 octubre de 2014

El Grup del Teatre Principal prepara per aquest Nadal uns Pastorets especials. Més enllà de les tradicionals representacions del clàssic nadalenc, que enguany arribarà farcit de novetats, l'entitat ha preparat tot un seguit d'actes i activitats al voltant de la celebració del 15è aniversari del retorn del muntatge a casa seva, al Teatre Principal. Entre elles, una destinada a reunir tots els actors i actrius que han participat als Pastorets durant aquests 15 anys.

L'any 1986, Els Pastorets van fer la seva darrera representació al teatre vallenc, just abans del tancament del teatre en motiu de la seva posterior reforma i rehabilitació. Durant els prop de deu anys que el teatre va estar clausurat, Els Pastorets van adoptar com a seu diversos espais com la sala d'actes de l'Institut Narcís Oller, el local social de la Unió Anelles de la Flama o el Centre Cultural Municipal, inaugurat per les Decennals de 1991. No va ser fins l'any 1998 que el Principal va reobrir de nou, i fins un any més tard, el 1999, que Els Pastorets tornaven de nou a casa, adoptant el títol de Els Pastorets Principals com a homenatge. I d'això fins avui dia, ja han passat quinze anys.


Per tal de celebrar l'efemèride, el Grup del Teatre Principal prepara una funció especial pel dia 6 de gener amb tots aquells actors i actrius interessats que hagin passat per l'escena del Principal en aquests darrers quinze anys. Un acte que pretén ser una trobada agradable entre tota aquella gent que ha fet possible i ha mantingut viva aquesta tradició al llarg dels darrers quinze anys. L'entitat posa a disposició de tots els interessats un correu electrònic de contacte gtpvalls@hotmail.com al que totes aquelles persones interessades poden adreçar-se. (Foto: GTP / Magí Mallorquí).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...