22 d’octubre 2014

El Teatre Municipal acollirà la comèdia de Ray Cooney els dies 17, 18, 19, 20, 24, 25 i 26 d'octubre



publicat per
www.ara.cat
15 octubre de 2014
ARA Banyoles

L'obra 'Diner Negre', de l'escriptor i actor anglès Ray Cooney, serà representada per un grup d'actors procedents de diferents companyies de Banyoles. Tal i com sempre explica el seu autor, les seves farses estan més a prop de la tragèdia que de la comèdia; per tant, els seus personatges han de ser creïbles i de veritat. És per això que l'audiència riu, perquè es creu el que passa, són les situacions que estan fora de la normalitat. Les històries de Cooney tracten de gent normal que estan essent víctimes d'una situació que està fora del seu control.

La preparació d'aquest espectacle ha passat per tres estadis diferents. El primer d'ells, trobar la realitat des de la quotidianitat i la veritat de cadascun dels actors i actrius, emfatitzant en la situació tràgica que viuen els personatges. Després, un segon moment en què s'ha matisat cada personatge per donar-li un tret diferencial, que li atorgui personalitat. I, per últim, respectar el to còmic de l'obra, fent que cadascun dels actors i actrius en sigui conscient.

L'espectacle transcorre a casa d'en Carles i l'Anna, on s'hi ha de celebrar la festa d'aniversari d'en Carles, però tot es capgira quan en Carles arriba a casa portant una cartera amb un milió d'euros, diner de la màfia russa, que ha agafat per equivocació. Algú truca a la porta... i ja s'ha ben creat l'embolic! Mil i una situacions divertides que faran passar una estona inoblidable amb aquesta comèdia d'alta volada.


'Diner Negre' es representarà els dies 17, 18, 24 i 25 d'octubre a les 21 h i els dies 19, 20 i 26 del mateuix mes a les 19 h al Teatre Municipal de Banyoles. L'espectacle és produït per Cultura Banyoles, de l'Ajuntament de Banyoles.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...