15 d’octubre 2014

“Petites” joies teatrals pels més menuts



publicat per
http://www.menutsgirona.cat
12 octubre de 2014

Temporada Alta fa una clara aposta per arribar a tots els públics. També als més menuts. Aquest esforç es fa present també amb la producció d’espectacles, enguany amb la nova proposta de Concerts per a nadons i d’Orelles de xocolata, dos espectacles de participació dirigits a nadons i nens respectivament. A més, s’estrenen les noves produccions de la companyia de titelles i objectes La Baldufa, que ens acosten Pinocchio, i Sifó, amb Maüra, la filla de la terra; i es programen companyies de primer nivell en aquest àmbit: Manolo Alcántara, amb Rudo, La casa flotant de La Maquiné i Dot de Cia. Maduixa. Però hi ha també espectacles que es consideren per a tota la família, tals com Paganini i Bombollavà, de Pep Bou, a més de la proposta de circ Kniting Peace, l’Allegro de Cor de Teatre i La carta de Paolo Nani.

Sota el segell El Planter et proposa un recorregut escènic per gaudir de les arts escèniques amb els més menuts de casa. Muntatges atrevits, visuals, divertits i intel·ligents, “petites” joies que volen apropar els diferents gèneres als més petits: música, circ, dansa i teatre de text fet i pensat per a infants.

I com ja hem comentat, una d’aquestes “petites” joies és:

DOT | Diumenge, 19 d’octubre a les 17 h

Un espectacle de Cia Maduixa
Durada: 45 min
Lloc: Centre Cultural La Mercè
Recomanat a partir de 4 anys

Imagineu una nena que esborra taques a la paret. Imagineu que a aquesta nena se li presenta Dot, que la convida a somiar i a unir taques de punts. D’aquí neix el traç d’aquesta història fantàstica. A Dot tot és possible: la dansa, la música, el teatre i les noves tecnologies configuren un trencaclosques màgic, un calidoscopi que pren com a punt de partida l’artista nord-americà Sol Lewitt. El 2012 la Cia Maduixa va ser premi FETEN d’aplicació de les noves tecnologies, i ara, després de la mar de sensacions deRas! i de la poesia visual de Consonant (èxits a Temporada Alta), Dot convida a experimentar per divertir-se i aprendre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...