16 d’octubre 2014

Tres mataronins nominats als premis Butaca per l'obra 'El Drac d'Or'



publicat per
www.capgros.com
14 octubre de 2014

El director Moisès Maicas i els productors Marc Molina i Oriol Miras opten al premi a millor espectacle de petit format

La Dada
Es pot votar fins al dia 16 de novembre

El Drac d'Or
Es tracta d'una comèdia àcida que revela un drama social amb un ritme embogit, en què sovint els personatges femenins són representats per homes, els masculins per dones, els personatges joves per adults i els personatges adults per joves. El text se situa en un restaurant oriental, El Drac d'Or, amb una cuina minúscula on s'hi treballa a ritme frenètic.

Els mataronins Moisès Maicas, Marc Molina i Oriol Miras han estat nominats a ls Premis Butaca de Teatre 2014 per l'obra 'El Drac d'Or'. Maicas, com a director del muntatge, i Molina i Miras, membres de Factea Produccions, opten al guardó de 'Millor espectacle de petit format'. El públic pot votar online fins al proper 16 de novembre. La gala d'entrega dels premis tindrà lloc al teatre Principal de Barcelona el dia 24 del mateix mes. 30 produccions i 80 professionals concorren a alguna de les 19 categories en què es divideixen els premis.

El Drac d'Or es va estrenar al teatre Akadèmia de Barcelona el 23 de gener passat. Dirigit per Moisès Maicas i interpretat per Mingo Ràfols, Òscar Molina, Oriol Casals, Clara  del Ruste i Bàrbara Roig, el muntatge ja va ser nominat com a Millor Espectacle dels Premis BBVA de Teatre 2014 i finalment va aconseguir el Premi de Millor Actor per Oriol Casals.


La peça, escrita pel dramaturg alemany Roland Schimmelpfennig, compta amb el Premi del Festival de Mülheimer Theatertage 2010 i de la Revista Theater Heute. Després de l'èxit de l'estrena, 'El Drac d'Or' tornar`a fer temporada al Teatre Akadèmia entre els dies 8 i 30 de novembre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...