17 de novembre 2014

El Centre Moral d'Arenys de Munt seguirà amb "Els Pastorets Musicals"



publicat per
13 de novembre de 2014

Per: Ràdio Arenys
Enguany, com a novetat, es recupera l’orquestra en directe i s’introdueix alguna escena nova. La representació serà per Nadal i el dia 28 de desembre.

Després que l’any passat els Pastorets Musicals els dirigís Maria Angels Campassol, enguany el director és Pau Massip qui ha destacat que un any més s’aposta per uns pastorets que són tota una tradició al municipi veí. Com a novetat, és recupera l’Orquestra Musical en directe el dia de la representació amb alguna peça nova de cançons tradicionals.

Enguany es comptarà amb una seixantena de persones implicades amb la representació, ja sigui actors i actrius com també aquelles persones que s’encarreguen de l’escenografia, vestuari o part tècnica. Un dels aspectes que ha posat en relleu el director és que enguany s’ha aconseguit rejovenir part dels actors i, la majoria d’ells, provenen de l’Escola de Teatre del Centre Moral.

Les representacions seran els dies 25 i 28 de desembre tot i que encara s’ha de confirmar l’horari.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...