21 de novembre 2014

Els Pastorets I+D



publicat per
20 de novembre de 2014

El clàssic de Folch i Torres passat pel sedàs del segle XXI

Edats:
+ 5 anys
Horaris:
Fins al 6 de gener.
Consulteu cartellera.
Preu: entre 18 i 22 €.
+ info:
Teatre Poliorama
La Rambla, 115
Ciutat Vella
Tel: 93 317 75 99

Ja s'apropa Nadal i per tant un any més arriben les tradicions: l'arbre guarnit, les figuretes del pessebre, els carrers il·luminats amb les llums nadalenques... i Els Pastorets! Aquesta obra de teatre té arrel en un clàssic ben antic que es representa per festes, i que Josep Maria Folch i Torres va popularitzar amb la seva versió. I és que la història de l'enfrontament, el dia en què Jesús és nat, entre el bé encarnat pels pastors Lluc i el Rovelló i el mal dels dimonis a la pell de Llucifer i Satanàs, és ben coneguda.

El teatre Poliorama va presentar la temporada passada una actualització "on the rocks" d'Els Pastorets, a càrrec de l'escola Eòlia i el grup El Tricicle. Aquest tàndem ha realitzat una posada en escena moderna, gamberra i amb molta marxa on els protagonistes són la Noa i el Max, dos nens del nostre temps que s'imaginen a l'època d'en Lluc i en Rovelló. A la lluita amb els dimonis s'hi afegeix un superheroi en versió d'àngel i un Sant Josep ben particular. Ara aquest Nadal podeu tornar a veure Els Pastorets I+D en aquesta trepidant versió que, prometen els seus creadors, us deixarà enganxats a la cadira des del primer minut!


Qui guanyarà? La Noa i el Max, els dimonis, o faran un pacte entre tots?

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...