30 de novembre 2014

Merci bien de la companyia Mumusic Circus



publicat per
www.mataro.cat

Dins el cicle Sortim en Família

 Espectacle de circ fresc i divertit, càlid i generós que fusiona l’acrobàcia, el màstil xinès, les verticals més atrevides i la música en directe. Acròbata i músic jugaran del dret i del revés amb els seus instruments i també amb tot el públic!
Premiat com a Millor Espectacle Familiar per votació del públic a la Mostra d'Igualada 2010 i pels Premis de Circ de Catalunya 2010.

Edat recomanada: a partir de 4 anys

Venda d'entrades
Preu: 7 €
Punts de venda: A les oficines de l'Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22) de dilluns a dijous de 9 del matí a 18 h i divendres de 9 a 14 h; a la taquilla de la Sala Casal Aliança des d'una hora abans de l'espectacle. També a la Granja Armengol- La iogurteria (carrer Nou, 20), a El Gronxador d'Artijoc (Sant Cristòfor,5) i a Buc de llibres (c/ La Muralla del Tigre, 31) i al web www.quedat.cat . Reserva d'entrades fins a una hora abans de l'espectacle a circalcasal@circulant.cat.

El preu de l'entrada inclou participar al sorteig de diferents productes dels patrocinadors.

Diumenge 30 de novembre
A les 12 h
Sala Casal Aliança

C. de Bonaire, 25

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...