25 de novembre 2014

Pulmons



Carlota Olcina i Pau Roca es plantegen tenir un fill en aquesta peça del britànic Duncan Macmillan, Premi a la peça més destacada de la CBS i guanyadora de l'Off West End. Fer o no fer una persona, aquest és el dilema.

Pulmons és la història d’una conversa. Un dia, tot comprant mobles, una parella es troba inesperadament discutint si haurien de començar a  Intentar tenir fills o no. Sóc una bona persona? Seré un bon pare? Quina mena de món heretaran els nostres fills? És intel·ligent o necessari dur al món encara una altra persona? Com més intel·ligents som, més difícils són de contestar aquestes preguntes i més ridículs semblem per intentar bregar-hi. Vaig escriure aquesta obra com un repte per als actors, i també com un regal.
Duncan Macmillan

LA CRÍTICA HA DIT:

“Magnífica radiografia de les inquietuds i palpitacions d’una parella davant l’eventualitat de dur un criatura al nostre món trencat..”
Francesc Massip

“Bona direcció de Marilia Samper que sap fer brillar la química entre els dos únics protagonistes, Pau Roca i Carlota Olzina, fins al punt de sentir-te espiant al lloc més íntim d’una parella: el llit de matrimoni, sempre present en l’austera posada en escena .”
Christian Machio

“El muntatge dirigit per Marilia Samper compta amb l’excel-lent actuació de Pau Roca i, sobretot, d’una Carlota Olcina extraordinària..  La seva magistral en la recreació de les seves contradiccions, es mouen a gust i es guanyen un públic còmplice que cada nit els aclama merescudament”
César López Rosell

Direcció: Marilia Samper
Interprets: Carlota Olcina i Pau Roca
Preu: 20€ / 18€ anticipada o per internet
Dissabte 29 de novembre a les 21.30 hores
ESPAI L’AMISTAT
Carrer de Sant Antoni, 60
08330 Premià de Mar (Barcelona)
HORARI TAQUILLES
Dilluns i dijous, de 18:00 a 21:00 i una hora abans de cada espectacle.
T   (+34) 93 752 99 90

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...