26 de novembre 2014

ROBA ESTESA AL TEATRE DE PONENT



Dissabte 29 de novembre a les 21 h.
Diumenge 30 de novembre a les 19 h.
Preu: 10 €

Cia. Els Pirates Teatre

Un espectacle amb temes de Richard Rodgers, Frederic Loewe, el swing de John Kander, la picardia d'El Molino, la perspicàcia de Boris Vian...

Ariadna Cabiró i Núria Cuyàs ens presenten un espectacle de cabaret definiti per la força de la música i el poder de la paraula directa. L'espectador quedarà atrapat per la frescor de Richard Rodgers i Frederic Loewe, el swing de John Kander, la picardia d'El Molino i la perspicàcia de Boris Vian entre d'altres. Tot plegat, conduït per una mirada irònica que farà desaparèixer al frontera entre el públic i l'escenari i convida l'espectador a deixar-se endur.

Dramatúrgia i direcció: Adrià Aubert i Núria Cuyàs
Escenografia: Enric Romaní
Figurinista: Maria Albadalejo
Il·luminació: Jorge Mur
Producció: Marina Marcos

Intèrprets: Ariadna Cabiró (piano) i Núria Cuyàs (veu)

Una mirada irònica que fa desaparèixer la frontera entre el públic i l'escenari i convida a l'espectador a deixar-se endur.

Teatre de Ponent, Granollers
Carrer de Ponent, 60
08401 Granollers
93 849 83 64 / 93 849 81 67

 VENDA D'ENTRADES
A les taquilles del Teatre de Ponent: venda d'entrades el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici de la funció.
Per Internet: al web de Teatre de Ponent (www.teatredeponent.com), a l'apartat de programació, després de la descripció de cada espectacle teniu l'opció de comprar les entrades per al dia que vulgueu sense cues ni comissions. Us recondueix al web d'Escena grAn que es la plataforma per gestionar tots els espectacles de la ciutat i hi apareix també la nostra programació.
A les taquilles del Teatre Auditori de Granollers: els dimecres,dijous i divendres de 17.30 h a 20 h s'hi poden comprar entrades anticipades

Iniciem una nova temporada i volem apropar encara més a tota la població les nostres propostes de teatre de petit format i de qualitat, per això el preu de les entrades serà únic per a tots els espectacles i serà de 10 €.

Per als Amics del Teatre de Ponent existiran avantatges que us anirem descobrint al llarg de la temporada. Podreu consultar-los a l'apartat Amics de Ponent.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...