23 de gener 2015

Cartell de la temporada 2015 de la Passió d´Ulldecona



publicat per
20 de gener de 2015

La nova imatge del cartell per a promocionar La Passió 2015 profunditza en una sola figura de Jesús, però en la unió de dues cares. Segons la seva autora Núria Itarte, "volem reflectir la unificació del guió de l´obra en català i en castellà; mirem el nou cartell i es veu la única cara de Jesús per seguir la línea en que es treballa des del patronat, unificació escènica i un sol guió per a les dos passions".
Les dues obres, la versió en català que es va estrenar l´any passat i la revisió en castellà del text de Josep Mª Junyent Quintana  que s´estrena enguany l´ha feta el dramaturg Ignasi Roda Fàbregas.

Les representacions de la 61 temporada del drama de Crist  seran en català els dies 15, 22 i 29 de març, i les funcions en  castellà els dies 3, 12, 19 i 26 d´abril i 1 de maig a les 16,30 h. al teatre municipal. Els figurants de la imatge del cartell han estat Sifrid Rodriguez i Pau Castell que interpreten el personatge de Jesús.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...