11 de gener 2015

EL LLARG DINAR DE NADAL



publicat per
http://www.teatreaurora.cat

DE THORNTON WILDER. LA RUTA 40

Un clàssic ple d’humanitat, humor i tendresa, que recorre la història d’una família a través de 90 dinars de Nadal. Un dels èxits de la temporada.
A casa de la família Bayard el gall d'indi està a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren... I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. A través de la seva història, veurem els canvis en els costums i hàbits d'una part de la societat americana en el canvi del segle XIX al XX, en una peça teatral singular, carregada d'humanitat, humor i tendresa.
Amb una original posada en escena i un sorprenent engranatge teatral, els espectadors són testimoni de la història de quatre generacions d'una nissaga familiar nord-americana a través de noranta dinars de Nadal.
Una reflexió, entre el drama i la comèdia, que fa riure i commou, sobre la condició humana, sobre la vida i la mort, sobre la família i, especialment, sobre la tragèdia eterna i quotidiana del pas inexorable del temps.


Autor: Thornton Wilder / Traducció: Víctor Muñoz i Calafell / Direcció: Alberto Díaz / Col·laboració en la direcció: Albert Prat / Intèrprets: Bruna Cusí, Ignasi Guasch, Aina Huguet, Magda Puig, Jose Pérez-Ocaña, Maria Rodríguez Soto i Joan Solé / Espai escènic i vestuari: Xesca Salvà - La Ruta 40 / Il·luminació: Sergi Torrecilla / Fotografia: Roser Blanch / Caracterització: Toni Santos / Producció executiva: Alberto Díaz / Producció: La Ruta 40

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 60 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

info@teatreaurora.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...