21 de gener 2015

Els Pastorets del Vendrell arrenquen les representacions amb bona rebuda del públic



publicat per
http://www.eixdiari.cat
20 de gener de 2015

Un any més l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol Balcells assistirà a la representació dels Pastorets del Vendrell d’aquest diumenge

Diumenge passat, 18 de gener, es va posar en escena la primera de les quatre representacions dels Pastorets del Vendrell d’aquesta temporada. Amb una aforament que feia molt de goig, la representació va anar molt rodada i les novetats que enguany s’hi ha introduït van ser molt ben acceptades pel públic assistent. L’adaptació de l’obra d’en Folch i Torres està molt ben aconseguida i, la introducció amb diferents quadres Bíblics, alguns plàstics són molt ben resolts. Cal destacar, també, el quadre final de l’Establia amb la interpretació del fragment Glòria a Déu, del Pessebre del mestre vendrellenc Pau Casals.

Resten encara tres representacions més, a les 5 de la tarda al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Recordem que hi ha descomptes pera grups i que si es vol fer la reserva de les localitats  prèviament, cal telefonar al 977 662993. Des de fa uns 20 anys, el 10% de la recaptació total de la taquilla es destina a una finalitat benèfica.
                                                                                                 

Un any més l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol Balcells assistirà a la representació dels Pastorets del Vendrell d’aquest proper diumenge dia 25. Monsenyor és un assidu als Pastorets, gairebé cada temporada visita els del Vendrell.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...