17 de gener 2015

Els Pastorets més joves, a la Sala Els Carlins



publicat per
16 de gener de 2015

La versió infantil i juvenil de l'espectacle es representa aquest dissabte a la tarda

Aquest dissabte Els Carlins acull els Pastorets júnior. Foto: Àlex Gómez Ribera

La temporada d'enguany dels Pastorets a la Sala Els Carlins abaixa el teló aquest dissabte 17 de gener amb una versió especial d'aquesta tradició teatral, la que protagonitzen els actors i actrius més joves de l'entitat. Els Pastorets infantils i juvenils són fets per nens i joves de fins a 16 anys que interpreten tant els papers principals com els secundaris. Aquesta versió, més curta de l'habitual, serveix per a què els nens i joves puguin participar als Pastorets de manera més activa que en les representacions habituals. Per assistir a la representació es poden reservar entrades a: elscarlins@elscarlins.cat o comprar les entrades en línia a www.manresa.fila12.cat.


Amb aquesta representació la Sala Els Carlins abaixa el teló dels Pastorets d'enguany que, a part de la representació infantil i juvenil, ha comptat amb sis representacions del l'espectacle amb el seu format habitual.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...