26 de gener 2015

Èxit de la representació teatral de “Els Pastorets”



publicat per

Gairebé 150 persones han gaudit d´un espectacle que ha combinat humor, tradició, actualitat i música en directe
La Companyia del Casal de Vilassar de Dalt en col•laboració de l’Ajuntament i d’una vintena de voluntaris de caldencs i caldenques van oferir aquest 3 de gener la popular obra de teatre “Els Pastorets”.

Des del començament es preveia que l’espectacle no seguiria les línies tradicionals als que estan acostumats els espectadors quan només iniciar-se l’actuació, un diable i un pastoret van començar a debatre si el públic havia de mantenir el telèfon engegat per poder fer tweets i whats upp’s durant l’obra. Tot seguit feien aparició els diables que es mostraven cofois davant el seu èxit en l’actualitat: amb un país ple de corrupció, i un personatge com el “pequeño Nicolás”.
pastorets-caldesdestrac-pastor   pastorets-caldesdestrac-grup
Les referències a l’actualitat i la interacció amb el públic, fins i tot algun esment al fet de ser conscients d’estar realitzant una obra de teatre van ser una constant durant tota la representació, en la que la intel•ligent barreja d’un guió original, música en directe de qualitat i la bona interpretació dels actors, va aconseguir ficar-se al públic a la butxaca des del principi.

S’ha de destacar també, la bona qualitat tècnica de so i la combinació amb projeccions audiovisuals tant del making off de la mateixa obra, com d’estampes més tradicionals que van acabar de donar un to únic a tota la peça, deixant un gran somriure en tots els espectadors.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...